top of page

Poštovane kolegice i kolege,

 

epidemiološka situacija onemogućila nas je da se okupimo na tradicionalnom završnom događaju Svjetskog tjedna glaukoma -  5. međunarodnom simpoziju Glaucoma Codes - koji se trebao održati 14. ožujka 2020. godine u Zagrebu.

U ovom trenutku možemo ostati povezani jedino u virtualnoj stvarnosti kako bismo prebrodili ovaj period i održali znanje, komunikaciju i profesionalnost.

 

Stoga Vas pozivam da se registrirate i posjetite virtualni 5. međunarodni e-Glaucoma Codes. Od danas možete pregledavati program simpozija i šetati kroz izložbene prostore naših sponzora, a na sva Vaša pitanja odgovorit će stručni suradnici.

U subotu 09. svibnja u 10.00 sati na www.glaukom-hr.org/e-glaucoma-codes čekaju Vas predavači ovogodišnjeg simpozija koji su za Vas pripremili predavanja.

Sudjelovanje na simpoziju bodovano je prema pravilima Hrvatske liječničke komore.  

Želim Vam svako dobro i da se što prije vidimo na veslom stručnom druženju.

 

 

Uime organizacijskog odbora simpozija,

 

prof. dr. sc. Mia Zorić Geber

GG-2020 (1).png

Poštovane kolegice i kolege,

 

sukladno najnovijim uputama Kriznog stožera Ministarstva zdravstva RH i Nacionalnog kriznog stožera o postupanju organizatorima događanja, obavještavam Vas da  je 5. međunarodni simpozij Glaukoma Codes, planiran za 14. ožujka 2020. godine u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88, u Zagrebu - odgođen. O novom terminu bit ćete naknadno obaviješteni.

Ovim putem svim kolegicama i kolegama iskazujem punu podršku i želim dobro zdravlje, s obzirom na odgovornost i rizik posla koji svakodnevno nosimo, a posebno na ulogu koju imamo u ovako ozbiljnoj epidemiološkoj situaciji.

 

Uime organizacijskog odbora simpozija,

prof. dr. sc. Mia Zorić Geber

Glaucoma_codes_program 2020-4.png

Poštovane kolegice i kolege,

 

''Tehnologija u službi glaukoma'' tema je ovogodišnjeg 5. međunarodnog simpozija Glaucoma Codes.

 

Iako postoje brojne teorije o njegovu nastanku, patofiziologija glaukoma još nije razjašnjena, a intraokularni tlak jedini je čimbenik rizika na koji možemo terapijski djelovati. Stoga je rano prepoznavanje nastanka ove bolesti, ali i praćenje njezine progresije, iznimno važno u našem radu.

Vrtoglavi napredak sofisticirane tehnologije koja je u službi glaukoma dovodi nas, nerijetko, u različite dileme. Pripadaju li funkcionalne i strukturalne promjene vidnog živca glaukomskoj optikoneuropatiji ili ne? Kada i koliko trebamo vjerovati tehnologiji? Koliko je nalaz pouzdan?

To su pitanja koja nam se svakodnevno nameću i o kojima ćemo zajedno raspravljati.

Ove godine pozivamo Vas da se okupimo 14. ožujka (subota) na ugodnom stručnom druženju, u dvorani Hotela Academia ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb.

 

Prof. dr. sc. Mia Zorić Geber

sponzori-novo.png
JGL_oglasi.gif
JGL_oglasi.gif
JGL_VizolS_adaptacija_banneri_350x250-1.jpg
JGL_VizolS_adaptacija_banneri_350x250-3.jpg
JGL_VizolS_adaptacija_banneri_350x250-5.jpg
JGL_VizolS_adaptacija_banneri_350x250-4.jpg
JGL_VizolS_adaptacija_banneri_350x250-2.jpg
1909_2022_JGL_VizolS_adaptacija_digital_rewponsive1200x1200-3.jpg
bottom of page